Uitvaartspreekuur

Elke maand organiseert Rouwloods een uitvaartspreekuur. Het uitvaartspreekuur is gratis toegankelijk en vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats in Het Stadslokaal aan de Pieterskerk-Choorsteeg 15 in Leiden. Van 10.00 tot 12.00 uur is er voor iedereen de mogelijkheid om even binnen te lopen. Dé kans om op een laagdrempelige manier vragen te stellen over alle zaken rondom de uitvaart.

Al dan niet onder het genot van een kopje koffie kan je dan eindelijk die prangende vraag stellen. Benieuwd wat er eigenlijk gebeurt tijdens de laatste verzorging? Of wat een natuurbegraafplaats precies inhoudt? Wat voor soort kisten er op de markt zijn? En of een kist verplicht is of dat er ook andere opties zijn? Alle vragen kunnen worden gesteld!

Ook met vragen over de financiële aspecten rondom een uitvaart kan je terecht tijdens het uitvaartspreekuur. Bijvoorbeeld met vragen over een afgesloten verzekering en de consequenties hiervan of als je benieuwd bent wat jouw eigen uitvaartwensen voor kosten met zich meebrengen.

De eerst volgende uitvaartspreekuren zijn op:
Dinsdag 3 maart 10.00 – 12.00 uur
Dinsdag 7 april 10.00 – 12.00 uur

Dinsdag 5 mei is er géén spreekuur in verband met bevrijdingsdag.

Niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens het uitvaartspreekuur? Neem dan gerust even contact op zodat we een persoonlijke afspraak kunnen maken!

Sluit Menu