Uitvaartspreekuur

Elke maand organiseert Rouwloods een uitvaartspreekuur. Het uitvaartspreekuur is gratis toegankelijk en vindt elke eerste dinsdag van de maand plaats in Het Stadslokaal aan de Pieterskerk-Choorsteeg 15 in Leiden. Van 10.00 tot 12.00 uur is er voor iedereen de mogelijkheid om langs te komen. Dé kans om op een laagdrempelige manier vragen te stellen over alle zaken rondom de uitvaart.

Vanwege de huidige richtlijnen rondom het coronavirus, is het mogelijk om een tijdsblok te reserveren. Zo voorkomen we dat er meerdere mensen tegelijk komen en kunnen de juiste voorzorgsmaatregelen genomen worden. 

Benieuwd wat er eigenlijk gebeurt tijdens de laatste verzorging? Of wat een natuurbegraafplaats precies inhoudt? Wat voor soort kisten er op de markt zijn? En of een kist verplicht is of dat er ook andere opties zijn? Ook met vragen over de financiële aspecten rondom een uitvaart kan je terecht tijdens het uitvaartspreekuur. Bijvoorbeeld met vragen over een afgesloten verzekering en de consequenties hiervan of als je benieuwd bent wat jouw eigen uitvaartwensen voor kosten met zich meebrengen. Alle vragen kunnen worden gesteld!

De eerst volgende uitvaartspreekuren zijn op:
Dinsdag 4 augustus 10.00 – 12.00 uur
Dinsdag 1 september 10.00 – 12.00 uur
Dinsdag 6 oktober 10.00 – 12.00 uur
Dinsdag 3 november 10.00 – 12.00 uur
Dinsdag 1 december 10.00 – 12.00 uur

Maak een afspraak

Hier kan je een datum en een tijdsblok selecteren. Mocht je het gevoel hebben dat we aan 30 minuten niet genoeg hebben, dan raad ik je aan om meerdere tijdsblokken te reserveren.

Niet in de gelegenheid om langs te komen tijdens het uitvaartspreekuur? Neem dan gerust even contact op zodat we een andere afspraak kunnen maken.

Bevestig