Contact

Je kunt altijd contact met mij opnemen, ik ben 24 uur per dag bereikbaar en sta voor je klaar. Voor het melden van een overlijden kan je mij altijd bellen, ook midden in de nacht en ook op zon- en feestdagen.

Via onderstaande contactgegevens kan je daarnaast contact opnemen voor het stellen van een vraag, als je advies wilt of een afspraak wilt maken voor een voorbespreking of kennismaking. Ben je benieuwd naar een kostenindicatie van jouw persoonlijke uitvaartwensen? Ik werk jouw wensen inclusief het prijskaartje graag voor je uit.

Rouwloods 
uitvaartbegeleiding

Saskia Wester
Telefoon: 06 – 30 145 349
E-mail: info@rouwloods.nl

Postadres
Musschenbroekstraat 16
2316 SL Leiden

Over mij

Ik ben opgegroeid in Zoetermeer en voor mijn studie Rechtsgeleerdheid naar Leiden verhuisd. Hier woon ik nu nog steeds met heel veel plezier samen met mijn vriend en twee kinderen. De afgelopen 12 jaar heb ik voor twee verschillende organisaties in de culturele sector een uitvoerende regelfunctie vervuld. Hoewel dit me goed ligt, wilde ik meer voldoening uit mijn werk halen en was ik toe aan meer verdieping. Daarom heb ik in 2018 de opleiding tot uitvaartbegeleider gevolgd bij Meander uitvaartopleidingen in Zwolle.

Als uitvaartbegeleider kan ik van toegevoegde waarde zijn voor nabestaanden in een intense periode. Ik vind het belangrijk om echt de tijd te nemen voor een familie, om ze van transparant advies te voorzien en om helemaal in dienst te staan van de wensen van de nabestaanden. Ik geloof echt dat je met het realiseren van een mooie uitvaart en een mooi afscheid een belangrijke basis kunt neerzetten voor het verdere rouwproces.

Saskia Wester

Sluit Menu